Program prvomajskog uranka na Borskom jezeru

3
41

Prvomajski uranak tradicionalno se organizuje negde u prirodi, daleko od gradskog asfalta i zagađenje. Tako će biti i ove godine, Borani i gosti iz drugih krajeva Srbije obeležiće Međunarodni dan rada na Borskom jezeru omiljenom gradskom izletištu. Kulturno zabavni program u organizaciji Centra za kulturu Opštine Bor odvijaće se na bini kod glavne plaže, ukoliko to vremenski uslovi dozvole.

DSC_9962

Program proslave Međunarodnog dana rada počinje tradicionalnom rudarskom budilicom koja će u 6 h poći od Topioničke kapije, i proći kroz sve delove grada, sve do Banjskog polja.

Od 10:00 do 10:30 sati – Bivši duvački orkestar RTB-a Bor

Od 10:30 do 11:15 sati – Nastup KPD „Petar Jenić“ iz Oštrelja

Od 11:15 do 12:15 sati – Starogradske pesme KUD ,,Bor“

Od 12:15 do 13:00 sati – Nastup KUD „Invalidi rada Bor“

Od 13:00 do 14:30 sati – Nastup tamburaškog orkestra ,,Zlatne strune“

Nadležna javno-komunalna preduzeća postarala su se da priobalje Borskog jezara bude spremno za sve one koji su se odlučili da uranak provedu nadomak Bora.

Besplatan autobuski prevoz od Bora do Borskog jezera i u povratku saobraćaće od 8 do 20 sati na svakih pola sata, a po potrebi i češće.

Iz JP “Borski turistički centar” saopštili su da zbog najavljene kiše i grmljavine žičara na Crnom vru sutra neće raditi.

 

3 KOMENTARA

  1. Pozdrav Miloše, dobili smo informaciju da će biti održan koncert, ali nam nije javljeno ko će pevati 🙂 . Kako stvari trenutno stoje verujemo da će sutra biti koncerta Ace Pejovića u Boru.

  2. Nadamo se da kada ljudi odu IZA NJIH nece ostati nevidjena kolicina i deponija raznog smeca… Srecan i prijatan praznik.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime