Promocija diska “Istočna Srbija – To smo mi” u klubu Darkwood u Boru

1
58

Udruženje “Gitarijada” iz Zaječara organizovaće u četvrtak 11.05.2017.godine, u klubu Darkwood u Boru (Cara Lazara 1/5), u 20 časova promociju diska „Istočna Srbija – To smo mi! (Da li se čujemo)“ u okviru istoimenog projekta koji realizuje uz podršku TRAG fondacije.

Projekat „Istočna Srbija – To smo mi! (Da li se čujemo)“ ima za cilj povećanje svesti građana, a pre svega mladih o demokratskim procesima i važnosti učestvovanja u političkim procesima pre svega na lokalnom nivou kao i promocija demokratskih vrednosti kroz muziku.

U okviru projekta izdata je muzička kompilacija sa 8 pesama koju su snimili muzičari iz Timočke Krajine, na temu demokratije.

Promocija diska je planirana u četri grada u Zaječarskom i Borskom okrugu i to u Zaječaru, Boru, Knjaževcu i Negotinu.

Na promociji u Boru će biti predstavljen disk koji će se deliti posetiocima, a nakon toga je planiran i nastup DJ Fokusa.

1 KOMENTAR

  1. Pretpostavljamo da ce tu biti i pesme : ,,HOCEMO .STATUS GRADA ZA BOR JER JE JEDINI GRAD U SRBIJI I JEDINI CENTAR OKRUGA U SRBIJI KOJI NEMA TAJ STATUS…A MOZDA I PESMA O VEOMA SAOBRACAJNOM KORIDORU ISTOCNE SRBIJE….BEZ KOGA JE OPORAVAK I PROGRES ISTOCNE SRBIJE…..BAJKA ZA LAKU NOC…

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime