Promocija knjige cikloturistkinje Snežane Radojičić o Severnoj Koreji [NAJAVA]

Snežana Radojičić, Beograđanka koja se, ne tako davne 2011. godine, sa svojim partnerom uputila na nezaboravnu pustolovinu biciklom i za samo sedam godine prešla neverovatnih 55.000 km, održaće 21. oktobra od 19 časova u borskom Domu omladine tribinu o svojim iskustvima i promovisati svoju novu knjigu o putu kroz Severnu Koreju.

snezana-radojicic-bor
Foto: Snežana Radojičić

Nakon što je pre šest godina održala tribinu u Zaječaru kojoj je prisustvovao veliki broj Borana, Snežana je od tada prešla veliki broj kilometara na putovanju po zemljama Evrope i Azije.

Jedino prevozno sredstvo bilo joj je bicikl, a od stvari je nosila samo ono što je moglo da joj stane u bisage.

Različite nevolje, ali i tople i srdačne dogodovštine tokom puta, Snežana je već opisala u knjigama „Zakotrljaj me oko sveta“, „Preko Himalaja i Gobija“ i „Nomad“ u izdanju kompanije Laguna.

Svi Borani biće u prilici da na tribini razgovaraju sa Snežanom, čuju njenu priču, ali i kupe knjige, uz koje će se bliže upoznati sa celokupnim putopisom.

Tribina će biti idealno mesto da Snežana gradu bakra predstavi i svoju novu knjigu „Severna Koreja – putovanje po zemlji Kim Džong Una“. Cena knjige na tribini iznosiće 1800 dinara.

Organizatori su Dom omladine i Bor030.