Promovisana knjiga „Dan nulti“ borskog pisca Nenada Mitrovića

Prvenac mladog borskog autora govori o istrazi ubistva jedne devojke u Beogradu. Roman sadrži elemente misterije, trilera, akcije i blage erotike, a autor se nada da će zainteresovati čitalačku publiku širom regiona.

Čitaoci koji pročitaju knjigu mogu aći odgovor na pitanje: Ko je ubio mladu devojku i ostvio njen leš na obali? Priča je kompleksna, prati aktuelne trenutke u sadašnjosti i bliskoj prošlosti, a borski pisac Nenad Mitrović smatra da će držati pažnju ne samo ljubiteljima ovakvog književnog žanra.

„Ceo roman je ispričan kroz nekoliko paralelnih i isprepletenih priča o raznim temama, kao što su stradanje nevinih ljudi u ratovima u BiH i na Kosovu, o jednoj čudnoj disfunkcionalnoj porodici, ali ponajviše o ubistvu jedne mlade devojke u Beogradu. Priča prati istragu tog ubistva i sve prateće pojave te istrage. Odlučio sam se za triler roman, jer on omogućava spajanje više žanrova u jednoj knjizi, više tema, više stilova, što mi omogućuje da dođem do što šire čitalačke publike“, ističe mladi borski pisac i autor romana „Dan nulti“ Nenad Mitrović.

O romanu su, na promociji u borskom Media centru, pored autora, govorili Tamara Simeonović i Slobodan Ranđelović, u ime izdavača, dizajner korica romana Vojislav Jotović i lektorka Marija Trajković.

Roman „Dan nulti“ objavljen je u izdanju Graqđanske čitaonice „Evropa“ iz Bora, a može se poručiti i putem internet sajta autora.