Proslava 1. i 2. maja u Boru [PROGRAM]

5
57

Povodom obeležavanja praznika rada i 2. maja Centar za kulturu opštine Bor pripremio je prigodan program koji će tokom ova dva dana biti realizovan na Borskom jezeru i Lazarevoj pećini u Zlotu.

PROGRAM

1. maj:

 • 06:00- prvomajska budilica na ulicama grada i na Borskom jezeru
 • 11:00-11:30- duvački orkestar “Bor”
 • 11:30-12:00- kulturno-umetničko društvo “Rom”
 • 12:00-12:30- kulturno-umetničko društvo “Bor”
 • 12:30-13:00- gradski hor “Fenix”, etno radionica Centra za kulturu i finalisti takmičenja “Pevaj svoju pesmu”

2. maj:

 • 12:00-13:00- kulturno-umetničko društvo “Petar Radovanović” iz Zlota
 • 13:00-14:00- kulturno-umetničko društvo “Branislav Nušić” iz Šarbanovca

Za 1. maj program će biti predstavljen na glavnoj pozornici na Borskom jezeru, dok će drugog dana kulturno-umetnička društva nastupiti na platou ispred Lazareve pećine u Zlotu.

Organizator programa je Centar za kulturu opštine Bor, a pokrovitelj Opština Bor.

5 KOMENTARA

 1. A kako se ne setite da angazujete i nekog komunalca policajca, da ove sto za sobom ostave mini deponiju kad se nagutaju kobajli i nalocu piva, malo udare po dzepu zbog prljanja.
  Ima i nas koji ne vole “narodno veselje” pa vole da dodju u prirodu i da ne prave izlet sa porodicom u gomili djubreta koju nevaspitani mamlazi ostavljaju za sobom.

 2. A ti onda izletnice dusebriznice ili preskoci sa porodicom datume za masovne izlaske naroda pa decu vodi nekog drugog dana ili dodji rano kao sto i dolici uranku uzivaj sa porodicom do podne pa bezi kuci dok jos narod nije napravio djubranu od jezera a posle zavrsene feste dodji sa svojim cuvarima prirode da zajedno skuljate djubre i tako primerom pokazete kako se ophodi prema prirodi . A komunalne policajce vodi svojoj tetki …

 3. @aleksej

  Au tugo,
  Pa gluplju poruku odavno nisam procitao. Vidi se da si opasna seljacina i primitivno plitka osoba.

 4. @aleksej
  Da li je moguce da si napisao ovakav komentar? Pa valjda svako treba da ima svest da cisti za sobom. Kakva djubrana, kakvi bakraci. Ti mislis djubre ostavis gde stignes i ono posle ispari. Sve to neko cisti posle, neko ko ustvari i ceni svu tu prirodu. Koj si moj pa izlazio iz pecine i imao evoluciju od milion godina ako je majmun za tebe covek.

 5. Ma naravno da prljamo prirodu i da ce nam se unuci igrati po djubristima ali sva ta briga javna i deklarativna bez imenovanja pravih uzroka zagadjenja …obicno licemerje Miso….to sam hteo da kazem svojim komentarom

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here