Proslavljeno 44 godina rada osnovne škole Vidovdan

Osnovna škola Vidovdan je u petak 15. juna obeležila dan škole i proslavila 44 godina postojanja. Tom prilikom je odžana priredba roditelje učenika i nastavnike u kojoj su učestvovali učenici ove škole.

Priredba u OŠ Vidovdan povodom dana škole

Stojan Mašić, direktor osnovne škole za učenike sa smetnjama u razvoju „Vidovdan“ iz Bora kaže da je iza ove ustanove 44 godina napornog ali i zanimljivog rada, rada koji daje rezultate na koje su radnici škole Vidovdan veoma ponosni.

Mnogo naše dece je završilo školu, zasnovalo svoje porodice i došlo do radnih mesta i to je nama velika satisfakcija za ono što smo do sada radili.

podelio je svoje utiske gospodin Mašić.

U osnovi zanimanja svakog prosvetnog radnika je posvećenost detetu i taj zadatak važi i za prosvetne radnike ove kole. Rad sa učenicima koji imaju smetnje u učenju i razvoju predstavlja dodatni napor, ali i zadovoljstvo jer svaki je svaki rezultat koji se postigne izuzetno veliki.

Uz dužno poštovanje prema ostalim školama i kolegama koji rade u njima, mislim da je ovo pravi izazova za onog ko je zaljubljen u dete i ko voli da radi sa detetom

zaključio je Stojan Mašić