PRS: Saopštenje za javnost povodom osnivanja mesnih odbora

Pokret radnika i seljaka (PRS) izdao je saopštenje za javnost povodom osnivanja mesnih odbora, u kome se navodi:

Pokret radnika i seljaka logoPoštovani građani opštine Bor,

Želimo da vas obavestimo da je Pokret radnika i seljaka održao osnivačku skupštinu u Boru 02.03.2012. god i da je na toj skupštini izabrano povereništvo koje ima zadatak da pripremi i organizuje izbor opštinskog odbora koji će predstavljati Pokret radnika i seljaka u Boru i biti na usluzi svim meštanima Borske opštine.

U toku je formiranje mesnih odbora koji će nakon svog konsituisanja dati svoje predstavnike u opštinskom odboru našeg pokreta i na taj način ćemo svakog momenta biti upoznati sa problemima i potrebama naših sugrađana na celoj teritoriji naše opštine, za razliku od pojedinih političkih opcija koje deluju selektivno i isključivo zarad ličnih interesa.

Pozivamo vas da nam se pridružite na osnivačkim skupštinama mesnih odbora i to:

MZ Mladost – 14.03.2012. sreda u 18h

MZ Novo selište – 15.03.2012. četvrtak u 17:30h

MZ Metalurg – 16.03.2012. petak u 18h

O terminima sledećih osnivačkih skupština mesnih odbora pokreta javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Svi građani Bora, koji žele da se pridruže našem pokretu i tako nam pomognu da zajedničkim snagama ostvarimo naše ciljeve i uvedemo Bor i Srbiju u bolje dane i lepšu budućnost ili žele da nam skrenu pažnju na probleme u njihovom bliskom okruženju, pozivamo da nam se jave na telefon 064/8833858 ili nas posete lično u našoj kancelariji kaja se nalazi u ul. Nikole Pašića 48a svakog radnog dana i subotom od 12h-18h

S poštovanjem
Poverenik
Dragan Guševac