Prvi Dance & Fitness festival u Boru

1
105

Prva velika dance i fitness manifestacija #DanceforLove #DanceForever u Boru biće održana u četvrtak 27. avgusta od 20h sati u amfiteatru Doma kulture.

dance-for-love-fitness

Posetioci manifestacije imaće priliku da po prvi put u Boru vide jedan novi dance & fitness program koji je sve popularniji širom Evrope – Urbhanize by Tina & Dennis Thomsen #Urbhanize .

Osim Urbhanize-a, organizatori najavlju veliku prezentaciju zumbe.

Takođe će biti predstavljen i break dance, kao i nastupi talentovanih mladih boranki Marije Ilinčić Stanojević, licencirane zumba i urbhanize instruktorke, i Milene Dragićević koja će izvesti fitness program “Body Drill Fitness”.
Za kraj manifestacije predviđene su Salsation koreografije poznatog tvorca Salsationa Alejandra Angula.

Svojim nastupom festival će uveličati i specijalni gosti: Lidija Mitrojević, zumba i urbhanize instruktor, i Aleksandar Micić, brak dancer i urbhanize instruktor.

Dvočasovni program manifestacije vodi multimedijalni umetnik Zoe Milano.

Cilj manifestacije je promocija plesa, fitnesa i zdravog i pozitivnog načina života.

1 KOMENTAR

  1. Obavezno morate ubaciti Sosinu tačku, jer se festival održava u njegovom koloseuma. Ne mora mnogo, neka otpeva makar samo omiljenu mu numeru “Nemože mi niko ništa, nikada”, publika ne mora da je sluša. Zadužite ga da on sam nađe koga će jahati dok peva, to je ustaljena praksa. U suprotnom umanjiće vam se uspeh, to valjda znate dobro.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime