Prvi put na Gurgusovačkoj kuli: Miligram održao koncert za pamćenje

Spektakularan koncert grupe Miligram obeležio je i četvrto veče 57. Festivala kulture mladih Srbije.

I četvrto veče knjaževačkog Festivala proteklo je u savršenom redu, a koncert benda Miligram je, po oceni publike, bio maestralan i pun dobrih vibracija.

Usijale su se i društvene mreže kada se svojim fanovima obratio pevač grupe Alen Ademović  pozivajući ih da dođu na Gurgusovačku kulu.

Vidimo se veceras 22h Gurgusovacka kulaMiligram

Publiée par Festival kulture mladih Srbije sur Vendredi 20 juillet 2018

Svojom energijom, članovi grupe su napravili odličnu atmosferu, a veče je bilo prelepo sa puno zvezda i bez kiše.

Publika je bila razigranija nego ikada, a Alen je pevao sa puno entuzijazma. Naravno, sve ovo je bilo ispraćeno gromoglasnim aplauzima i vriskom publike.

Sviraj brate, Kruška, Bulevari, Vrati mi se nesrećo, Vampir, Pogrešna noć, Amanet  i najnovija Od leta do leta, i drugi hitovi Miligrama naišli su i na više nego odličan prijem kod publike, koja je pevala u glas.

Bile su tu i pesme Ace Lukasa, Dina Merlina, ali i Željka Joksimovića i drugih, poput: Zapišite mi broj, Voliš li me, Libero, Zato kradem, Donesi divlje mirise, Jorgovani, A ti me izneveri, Bosnom behar probeharao, Da se opet rodim

Veče ne bi proteklo bolje, naravno, bez pesme Bijelog dugmeta – Đurđevdan.

Na kraju nastupa, Adem i članovi Miligrama su istakli da im se dopada Knjaževac i da bi, naravno, voleli da dođu ponovo.

Program se nastavlja večeras

Festival kulture mladih Srbije nastavlja se i večeras od 20 časova koncertom plesne škole Doma kulture „Honey“ i plesne škole „Extreme dance studio“ iz Niša na platou Doma kulture u Knjaževcu.

Za to vreme, u 21 sat nastupiće poznati knjaževački DJ-evi, kao uvertira pred koncert poznate dame Mire Škorić, koja će na scenu na Gurgusovačkoj kuli pred publiku izaći u 22 sata.

Inače, veče će, očekuje se, biti ispunjeno Mirinim brojnim hitovima, poput: Otkači, Ne daj me majko, Južna pruga, Ista nam je tuga, Manastir, Ti si ko i ja i druge, kao i najnoviju Jednom će svanuti dan.

Cena ulaznice za koncert iznosi 100 dinara.

Nakon koncerta Mire Škorić u ponoć, nastavlja se DJ žurka.