Prvi tim Bora ide na sve ili ništa protiv “Fer pleja”, juniori dočekuju klub iz Dimitrovgrada

Nakon poraza u Surdulici seniorima Košarkaškog kluba “Bor” predstoji još jedan težak duel u velikoj hali borskog Sportskog centra. Oni će ugostiti niški ”Fer plej”, dok će junori pokušati da nastave svoj pobednički niz u utakmici protiv KK “Dimitrovgrad”.

Nišlije su se pokazale kao najbolja i najistaknutija ekipa u dosadašnjem delu sezone. S obzirom da imaju samo jedan poraz od osam odigranih utamica, može se reći da „odbrana je najbolji napad” njima ide direktno u prilog, kao i njhovoj igri. Pobedom u gostima bi sačuvali polupoziciju i držali bi sam vrh tabele.

Na drugoj strani, Borani imaju isti broj pobeda i poraza i nalaze se u samoj sredini tabele. Nakon nekoliko neuspeha na gostujućem terenu, prvotimci su ambiciozni i željni dokaza u Muškoj regionalnoj ligi Istok. Pobedom bi napravili veliki poduhvat i to pred domaćom publikom, a samim tim bi i popravili svoj plasman.

Meč je zakazan za subotu, 24. novembra u 19 sati i 30 minuta.

Mlađa selekcija „Bora“ je jedan od konkurenata za osvajanje ovogodišnje Međuregionalne lige. U tri meča imaju isti broj pobeda, a serija uspeha se dovodi u pitanje na meču protiv „Dimitrovgrada“.

Sjajnom igrom i spremnošću, koja se mogla videti i uočiti u prethodnim utakmicama “Bor“ će pokušati da pokaže zašto su favoriti za plasiranje na završni turnir koji će se igrati u drugom delu sezone.

Duel je na programu u petak, 23. novembra od 19.30 sati.