Prvomajska i Vaskršnja čestitka generalnog direktora Srbija Ziđin Kopera

Generalni direktor kompanije Srbija Ziđin Koper (Serbia Zijin Copper) Jian Ximing uputio je čestitku povodom prvog maja Međunarodnog dana rada i Vaskrsa.

Jian Ximing / Foto: Gorica Tončev Vasilić (Serbia Zijin Copper)

„Svim radnicima Serbia Zijin Copper, njihovim porodicama i građanima Bora i Majdanpeka čestitam prvomajske praznike.

Želim da Međunarodni praznik rada, simbol internacionalne radničke i sindikalne solidarnosti, svi basenski rudari, metalurzi, floteri, mineri, bušači, bageristi i ostali provedu u dobrom raspoloženju, dostojanstveno i sa verom u bolju budućnost.

Cenim i poštujem težak i visokorizičan posao koji obavljate i ponosan sam na sve vas. Zato će i dalje prioriteti u poslovanju Serbia Zijin Copper, pored povećanja proizvodnje i smanjenja troškova, biti bolji uslovi rada, edukncija, nova radna mesta i viši standard. Jer, dužnost menadžmenta je da, pored trajne stabilnosti kompanije i sigurne egzistencije za svih pet i po hiljada radnika, obezbedi sigurnost u radu zaposlenih i adekvatnu nagradu za njihov rad.

Duboko verujem da će Serbia Zijin Copper i danas, i sutra, i u budućnosti, biti jedan od najsnažnijih zamajaca srpske privrede i ekonomije, da će i dalje upošljavati ljude u Boru, Majdanpeku i regionu i da će trud i rizik koji radnici preuzimaju, čineći da svakim danom napredujemo, služiti za ponos generacijama koje će doći.

Želim svima i srećne uskršnje praznike takođe, dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu.

Srećno!“, navodi se u čestitki.