Prvomajski uranak na Borskom jezeru, večernji rok koncert u Boru [NAJAVA PROGRAMA]

Povodom međunarodnog Dana rada Centar za kulturu grada Bora uz pomoć i podršku brojnih ustanova, društava, udruženja i preduzeća, a pod pokroviteljstvom grada Bor, organizovaće tradicionalni uranak na Borskom jezeru.

Obeležavanje 1. maja u Boru počinje 6 sati kada sa platoa Doma kulture polazi budilica koja će proći gradskim ulicama i Banjskog polja.

Ukolko vremenski uslovi dozvole, kod fudbalskog stadiona na Borskom jezeru u periodu od 10 do 17 sati biće održana prezentacija turističke ponude grada Bora i izložbena postavka ručno izrađenih suvenira.

Od 11 do 14 sati na bini na glavnoj plaži jezera biće priređen nastup borskog benda „Medaljoni“.

U večernjem delu programa u 21 sat počinje koncert borskog rok benda „New Deal“ i beogradske grupe „Kanda, Kodža i Nebojša“ u sala bioskopa „Zvezda“. Ulaz na koncert je 200 dinara, a ulaznice se mogu kupiti na biletari bioskopa neposredno pred koncert.

Besplatan autobuski prevoz do Borskog jezera

Organizatori uranka su obezbedili besplatan autobuski prevoz 1. maja do Borskog jezera sa polascima iz centra grada, na svakih pola sata od 10 do 14 sati po dva autobusa i povratkom istih sa Borskog jezera sa zadnjim polascima oko 16 sati do Bora.