PSG čestitao Prvi maj: Poslodavci da ne ugrožavaju egzistenicu zaposlenima

1
399

Pokret slobodnih građana (PSG) čestitao je svim radnicima i građanima Srbije Prvi maj, Međunarodni praznik rada, i pozvao državu i sve poslodavce da u ekonomskoj krizi pronađu način da sačuvaju radna mesta i ne smanjuju plate zaposlenima, da im ne bi ugrozili egzistenciju.

U saopštenju, PSG je naveo da su prava radnika u Srbiji i pre krize bila na niskom nivou i da su rad na crno, rad bez odgovarajuće zaštitne opreme, sa platama manjim od minimalca, produženo radno vreme i prekarni rad samo neke od anomalija koje su prihvaćene kao normalno stanje kod poslovanja.

“Sada je sve ovo još više izraženo, a naročito su se pod udarom našli radnici koji su godinama bili zaposleni sa ugovorom o privremenim i povremenim poslovima, koji su im otkazani ili nisu produženi”, ocenio je PSG.

Ta stranka obećala je da će donositi zakone kojima će se ove anomalije urediti, a radnici biti zaštićeni od samovolje poslodavaca.

(Beta)1 KOMENTAR

  1. Adam Vajshaupt je rođen 1. maja 1748. godine u jevrejskoj porodici koja je početkom 17. veka pokrštena od strane rimokatolika u nemačkom gradu Ingolštat. Bio je rimokatolički „sveštenik“ i jezuita koji je odlučio da po svaku cenu postane poznat te je priznao Lucifera za svog gospodara i počeo da se bavi veštičarenjem i satanizmom. Zapanjio se kada je saznao da je dan njegovog rođenja vezan za drevno pagansko vjerovanje i običaj praznovanja paganskog praznika Beltan u čast prirode i plodnosti, kojeg su pagani praznovali 30. aprila, i satanističkog praznika Valpurgijske noći, koja je praznovana u noći između 30. aprila i 1. maja. Tada je odlučio da na svoj 28. rođendan, 1. maja 1776. godine, osnuje tajno satanističko bratstvo Iluminati (prosvetljeni) ili Perfekcionisti. Cilj tog bratstva bio je i ostao da jednom svetskom revolucijom sruši dosadašnji način života, poredak i moralne norme, te izazove stvaranje Novog svetskog poretka!

    Кoliko su Iluminati uspeli u svojim ciljevima, dovoljno je pogledati simbol američke imperije – američki dolar. Pun je judeo-masonskih simbola kao što su nedovršena piramida sa svevidećim okom, a u dnu piramide rimskim brojevima napisana godina 1776. Na traci ispod piramide na latinskom jeziku piše „NOVUS ORDO SECLORUM“ što u prevedenom smislu znači „novi svetski poredak“, itd… Tako je Adam Vajshaupt sa Iluminatima odlučio da cijelom svetu nametne organizovani „doček 1. maja“ i praznovanje satanističkog praznika „Valpurgijske noći“, čijim bi se praznovanjem cijeli svet poklonio Luciferu! Nedostajala im je još samo maska kojom bi sakrili pravo značenje tog „praznika“, te ga tako pod nekom prihvatljivijom maskom nametnuli celom čovečanstvu! Iluminati su, koristeći svoj veliki uticaj u Americi, podstakli i organizovali demonstracije radnika u Čikagu i sukob radnika sa policijom. Sve to su tempirali za 1. maj 1886. godine! Кoristeći uticaj Кarla Marksa, koji je bio član tajnog društva „Liga pravednih“ (jedan od ogranaka Iluminata), koji je on imao na radnički pokret, Iluminati su uspjeli da nametnu da se 1. maj praznuje kao „praznik svih radnika“.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime