“Putevi Srbije”: Na put samo sa zimskom opremom

0
109

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da je sva raspoloživa mehanizacija na terenu 24 časa i da ekipe putara čine sve da se saobraćaj na svim putnim pravcima odvija normalno.

Javno preduzeće “Putevi Srbije” saopštilo je danas da se državni putevi trećeg prioriteta čiste, tek nakon što se u potpunosti očiste državni putevi prvog i drugog reda.

“Posebna pažnja pri organizaciji zimskog održavanja državnih puteva I i II reda poklanja se: mostu “Gazela”, prevoju Bubanj Potok, Begaljičkom Brdu, prevoju “Mečka”, Čestobrodici, Zlatiboru, Popadiji, Tresibabi, Svetinji, usponu Rušanj i Rudnik na Ibarskom putu, prevojima na Fruškoj Gori (Iriški Venac, Banstol), mostu Beška, prevoju Jaram na putu Berzeće-Kopaonik i tako dalje”, navode u “Putevima Srbije”.

Oni ističu da je sva raspoloživa mehanizacija na terenu non-stop i da se čini sve da se saobraćaj na svim putnim pravcima odvija normalno.

“Raspolažemo sa dovoljnim količinama soli, kamenog agregata i rizle kao i hladne asfaltne mase za sanaciju udarnih rupa”, navodi se u saopštenju JP “Putevi Srbije”.

Oni apeluju na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću bez obavezne zimske opreme, i da zbog loših vremenskih uslova budu posebno oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime