„DigiMed“ – Web razvoj , kursevi, hardver

digimedIako se pojavila pre samo godinu dana, informatička kuća "DigiMed" iz Bora već ima velike planove za borsko tržište. Web razvoj, kursevi, prodaja lap-top i desktop računara, Fujicu – Siemens, Apple…

"DigiMed" se primarno bavi Web razvojem, u šta spada izrada internet prezentacija, statičkih i dinamičkih, prema web 2.0 standardu, B2B (Business to bussines) web aplikacije. Osim izrade sajtova, "DigiMed" organizuje i kurseve, pre svega u oblasti interneta: HTML, CSS, JavaScript, PHP & MySQL. Ako uzmemo u obzir podatak da su kadrovi u oblasti informacione tehnologije jako traženi, itekako se isplati savladati ove kurseve, edukovati se i dalje usavršavati u okviru internet oblasti. Za članove internet organizacije BITNO postoji i popust.

Osim Web razvoja i edukacije, "DigiMed" se bavi i prodajom hardwera. Zastupljeni su svi brendovi, Asus, Microstar… a poseban naglasak je na Fujicu – Siemens i Apple proizvodima. Lap-top i Desktop računari, monitori, PDA uređaji, fiksni telefoni Siemens. Jednostavno rečeno, sve što vam je potrebno od informatičke opreme možete naći u firmi "DigiMed". Uskoro kreće sa radom i "ShowRoom", prostorija u okviru prodavnice gde će te moći da pogledate i testirate proizvode koje ova firma nudi. Već su za sredinu septembra planirane i specijalne prezentacije za preduzeća i javnost, kada će biti organizovane i žurke u gradu sa tematikom proizvoda (Apple, Siemens…).

apple     fujicu siemens

"DigiMed" vrši i slanje proizvoda na teritoriji Srbije, putem DPD kurirske službe, pri čemu je isporuka besplatna za svu robu čija je cena preko 32.000 dinara.

"DigiMed" se nalazi u Novom Gradskom Centru, u okviru Tržnog Centra, Cara Lazara bb, ulaz 7, lokal 21, telefoni: (030) 457-600, (030) 457-601, mob: (064) 142-30-88, (064) 8872-300, (064) 8872-301, (064) 8872-303. Više informacija na sajtu www.digimed.co.yu