„Familija“ market uskoro u Boru

U Boru, kao i u još dvadesetak mesta širom Srbije užurbano se radi na otvaranju „Familija“ supermarketa.


U Boru, kao i u još dvadesetak mesta širom Srbije užurbano se radi na otvaranju „Familija“ supermarketa.

Prvi maloprodajni objekti novog srpskog lanca supermarketa su već otvoreni u Beogradu i Užicu, a do kraja godine planirano je da se otvori još dvadesetak radnji u Boru, Knjaževcu, Bajinoj bašti, Leskovcu, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Zaječaru, Nišu, Kikindi, Bačkoj Topoli, Subotici, Požarevcu, Jagodini, Vranju, Kuli, Pirotu, Smederevskoj Palanci i Somboru.
 
Kako je u razgovoru za agenciju „Beta“ rekla Dijana Trajković, šefica marketinga „Familija“ marketa, ponuda proizvoda neće biti ista u svim marketima – „Familija market prilagođava svoju ponudu lokaciji i potražnji konkretnih potrošača u određenom gradu ili u određenoj opštini“.

Sudeći po asortimanu u 4 već otvorena marketa, potrošači u Boru moćiće da očekuju, bogatu ponudu svežeg voća, povrća, mesa, ribe, hleba i peciva, gotovih jela, mleka i mlečnih proizvoda, delikatesa, osnovnih životnih namirnica, kao i kozmetike, sredstava za higijenu i svega ostalog što je potrebno savremenom domaćinstvu.

„Familija market se neće ponasati kao hipermarket, već će naše cene biti kao u supermarketima, dakle neka zlatna sredina“, kazala je Trajkovićeva za „Betu“.

Supermarketi ovog trgovinskog lanca, širom Srbije, pa i Boru, biće otvoreni u renoviranim objektima Robne kuće „Beograd“ i zaposliće preko 1.000 radnika.