„Zvezde Granda“ u Boru

Zvezde Granda BorGrandov karavan je napokon došao i u naš grad. Sedam finalista takmičarske, muzičko – zabavne emisije "Zvezde Granda" nastupilo je sinoć pred preko 3.500 ljudi u velikoj hali Javnog Preduzeća "Sportski Centar – Bor".

 
Dvoiposatni grupni koncert imale su nove muzičke nade – Milan Dinčić, Milan Stanković, Silvija Nedeljković, Radmila Manojlović, Slobodan Batjarević, Nemanja Stevanović i Dušan Svilar koji su za sve prusutne, a bilo ih je zasta puno, izveli neke novokomponovane hitove pevača Grand Produkcije, kao i pesme koje koje ne pripadaju "Turbo Folk" muzičkom pravcu, uglavnom numere grupe "Bijelo dugme" i Zdravka Čolića.
 
Zvezde Granda Bor

Dok su se izvođači smenjivali za mikrofonom na prostranoj bini (specijalno za ovu priliku dovezena iz Zaječara), publika – pristigla iz svih krajeva istočne Srbije je fanatično, uz vrisku, pratila svoje ljubimce i sa njima zajedno pevušila numere koje odlično poznaje. Najveseliji i najbučniji su bili najmlađi fanovi Grandovih Zvezdica, oni su za svoje omiljene pevače spremili plišane igračkice i pisamca, a za uzvrat su dobijali autograme i poljupce. Pod pritiskom mase u jednom trenutku je čak  i popustila sigurnosna ograda, ali na svu sreću nije bilo povredjenih, obezbeđenje je brzo reagovalo, pa posledica gotovo i da nije bilo. 

 
Ovim koncertom je završena manifestacija "Borsko kulturno leto" koju je, uz finansijsku podršku Opštine Bor, organizovao borski "Centar za kulturu".