Radovi na vrelovodu, delovi Bora bez grejanja

1
1165

Zbog radova na sanaciji vrelovoda delovi Bora ostali su bez grejanja.

U toku su završni radovi na sanaciji B magistralnog vrelovoda, iza Sportskpog centra, zbog kojih prekid u isporuci toplotne energije imaju korisnici u naseljima Novi gradski centar i Metalurg. Bez grejanja su i Dom zdravlja, Mašinsko–elektrotehnička škola, Gimnazija, Ekonomska škola, kao i zgrade 7, 9 i 11 u ulici 9. Brigade. Sportski centar i ogranak prema Institutu, takođe nemaju grejanje.

Završetak radova očekuje se u večernjim satima, kažu iz Toplane.

Sanacija dela vrelovodne mreže se izvodi i na adresi Vase Pelagića broj 4 zbog čega će korisnici na adresama u ulicama Vase Pelagića od broja 2 do 28 kao i Dimitrija Tucovića broj 30, imati prekid u isporuci toplotne energije za grejanje. Očekuje se da radovi budu završeni u toku dana.

1 KOMENTAR

  1. Super mi lepo placali grejanje cele godine a oni tek sad utvrdjuju neispravnost na mrezama , prosle godine ljudi iz bolnicke muku mucili i smrzavali se sad izgleda doso red na suprotni kraj grada . Ekipa razmazene tatine i mamine decice navikla da prima dobre plate a poso ma ko ga sisa kad pukne cev neko ce da zakrpi ….bas mi svake godine u secanju ostane slika kako jedan jadnik radnik kopa krpi a oko njega na vrhu rupe desetak sa rukama u dzepovima … i onda nas uce kako je toplana nacionalno blago i ne sme da se privatizuje jer cemo da se posmrzavamo ili da nas opeljese nove gazde hahahahahahahahahah…zemljo Srbijooo…..

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime