Raste broj osoba u samoizolaciji u Boru

3
5850

Prema današnjim podacima objavljenim na sajtu otvorenih podataka Kancelarije za IT i eUpravu u obaveznoj samoizolaciji u Boru se trenutno nalazi 651 osoba.

U “kućnom karantnu” je po najnovijim informacijama 20 Borana više nego juče, kada ih je bilo 631.

Mera samoizolacije određena je za 2.331 stanovnika istočne Srbije.

Prema broju samoizolovanih, nakon Bora, je Kladovo sa 503, Zaječar 404 i Negotin gde su 382 osobe u samoizolaciji. Pod “merama” je u Majdanpeku 149, Knjaževcu 98, Boljevcu 95 i Sokobanji 86 osoba.

Na kućnu samoizolaciju su obavezni svi oni koji su nedavno došli iz inostranstva, kao i oni koji su bili u kontaktu sa osobama kod kojih je potvrđena zaraza koronavirusom.

Prema poslednjim informacijama, zaključno sa 4. aprilom, u Boru je koronavirusom zaraženo šest osoba. Novih zvaničnih informacija o obolelima od COVID-19 u Boru u ovom trenutku nema.

U Srbiji je do danas koronavirus potvrđen kod 2.200 osoba, dok je u samoizolaciji 74.784.

3 KOMENTARA

  1. Jedno vreme je bilo postavljeno pitanje:Zašto kinezi ne umiru’Sada kada su počeli da umiru zar ako su sila,mogu večno i da žive.Sada moramo njihov trag da pratimo dok je kod njih u Kini sve završeno.Jer je ovo neka igra u našoj zemlji?

  2. Aman,ljudi,novinari…Da li moze neko da nama makar jednom nedeljno odgovori koliko ima zarazenih u Boru i Borskoj opstini?
    Da li postojimo mi na karti ove nase Drzave?

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime