Razgovor sa građanima u naselju Novo selište

2
4

Predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić sa saradnicima razgovaraće u četvrtak 10.8.2017. god od 10 sati sa građanima MZ Staro Selište i MZ Novo Selište u prostorijama MZ Novo Selište, saopštila je Služba protokola i informisanja Opštine Bor.

Stanovnici ovih gradskih mesnih zajednica će u neposrednom razgovoru sa predsednikom i njegovim saradnicima moći da izlože svoje probleme, pitanja i sugestije.

2 KOMENTARA

  1. Konac delo krasi…kaze nas narod…i to je istina. Cinjenica je,takodje, da ne postoji bolji pocetak nego da odete svojim gradjanima ,,na noge,,..u svaku mesnu zajednicu,selo..Ali bas svaku…i u razgovoru ,,oci u oci ,,cujete sve ono sto gradjani imaju da vam kazu….Potom pocinjete da radite na resavanju problema i na realizaciji dobrih i pametnih predloga koje ste culi…I naravno,kljucno je da redovno informisete svoje gradjane o tome kako stvari napreduju..gde i zasto stoje ako stoje….ko,sta i zasto blokira realizaciju….ko sve daje doprinos boljitku jer se to mora postovati i uvazavati…Posto ni Bor ni Srbiju nije ni stvorila ni odbranila bulumenta jajara , kokosara,lazova i lopina …..nego ODLUCNI LJUDI OD RADA ,OD RECI I OD DELA … I SAMO TAKVI MOGU VRATITI STVARI NA PRAVO MESTO.. I samo tako ste pravi celnik gradjana.. a gradjani vasi partneri i podrska ..G.Milikic je dobro poceo….Sve nas interesuje KAKO SE ZOVE I KO JE TAJ BORANIN koji ce na tim sastancima ,,oci u oci,, PRVI USTATI I JASNO I GLASNO reci g.Milikicu…: ,,HOCEMO DA BOR U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU DOBIJE STATUS GRADA….JER JE BOR JEDINI GRAD U SRBIJI KOJI NEMA TAJ STATUS.OCEKUJEMO OD VAS DA TO URGENTNO ZAVRSITE.NA TOM POSLU CEO BOR I SVI BORANI STOJE IZA VAS. MA GDE BILI I MA GDE ZIVELI RADILI.ZNACI SVI BORANI…TACKA. . P.S. A to svi…naravno znaci i ,,Stari Borani,,.

  2. P.P.S. Uzgred…i taj potpuno idiotski termin ..,,mesna zajednica ,, treba pod hitno ukinuti u Srbiji.. ….Znaci samo vratiti termine :,,kvart, ,,reon,, ,,selo,, …..Kakva crna ,,mesna zajednica,,….. Mesna zajednica je zajednica proizvodjaca mesnih proizvoda kao sto su …,,mesni naresci,, ,,mesne preradjevine,, ..i slicno. Taj mentolski termin me i inace nevidjeno nervira vec decenijama..

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here