Repertoar bioskopa „Moja Zvezda“ od 8. do 11. aprila

Od 8. do 11. aprila u bioskopu „Moja Zvezda„, koji se nalazi u velikoj sali Doma kulture, od 19:30 h prikazivaće se komedija „U vazduhu„. U matineu 10. i 11. aprila od 11 h biće prikazan ctrani film „Planeta 51„. Cena ulaznice iznosi 120 dinara.

 

Od 8. do 11. aprila u bioskopu „Moja Zvezda“, koji se nalazi u velikoj sali Doma kulture, od 19:30 h prikazivaće se komedija „U vazduhu“. U matineu 10. i 11. aprila od 11 h biće prikazan ctrani film „Planeta 51“. Cena ulaznice iznosi 120 dinara.


 

Film: U vazduhu

 

Glavne uloge: Džordž Kluni (George Clooney), Vera Farmiga (Vera Farmiga), Ana Kendrik (Anna Kendrick), Džejson Bejtman (Jason Bateman), Dž. K. Simons (J.K. Simmons), Sem Eliot (Sam Elliott)

 

SINOPSIS

Džordž Kluni igra Rajana Bingama, eksperta u firmi koja se bavi otpuštanjem radnika. Njegov dragoceni život na putu biće ugrožen upravo u trenutku kada je na domaku da dostigne deset miliona proputovanih milja i nedugo nakon što je upoznao ženu svojih snova, koja takođe često putuje.

 


 

Film: Planeta 51


 

Glavne uloge: Dvejn Džonson (Dwayne The Rock Johnson), Džesika Bil (Jessica Biel), Džastin Long (Justin Long), Džon Kliz (John Cleese), Gari Oldman (Gary Oldman), Šon Vilijam Skot (Seann William Scott)

 

SINOPSIS

Film prati priču američkog astronauta, kapetana Čarlsa – Čaka Bejkera, koji sleće na Planetu 51 misleći da je prva osoba koja je tu nogom kročila. Na svoje veliko iznenađenje otkriće da je ta planeta naseljena malim zelenim ljudima koji srećno žive u blaženom svetu s „kućicama u cveću“, koji mnogo podseća na Ameriku iz pedesetih godina. Njihov jedini strah je da će taj svet ugroziti osvajači iz svemira – poput Čaka. Uz pomoć robota saputnika „Rovera“ i svog novog prijatelja Lema, Čak će morati da pronađe put kroz zadivljujuće ali i zbunjujuće predele Planete 51 kako bi izbegao da postane trajni stanovnik muzejskog odeljka pod nazivom „Osvajači iz svemira“.

 

Izvor: Krstarica