Repertoar bioskopa „Zvezda“

http://film.krstarica.com/typo3temp/pics/1_ffcd06be96.jpgOd 27. do 31. marta 2008. god od 18 h, 20 h i 22 h prikazivaće se krimi – komedija domaće produkcije "Čitulja za Eskobara". Cena ulaznice iznosi 150 din.
 

Glavne uloge: Vojin Ćetković, Tamara Garbajs, Zijah Sokolović, Jelisaveta – Seka Sablić, Boris Komnenić, Marko Živić, Ljubinka Klarić, Boris Milivojević, Miša Samolov, Nikola Simić, Nenad Jezdić
 
SINOPSIS

Gandi je kriminalac, odmalena predodređen za negativca. Upoznaje Lelu, zagonetnu devojku, u koju se zaljubljuje. Istog dana kada Gandi ubije kriminalca koga zovu srpski Eskobar dva narkofila i neradnika, Dejan i Baki, daju čitulju pravom Eskobaru. Policija započinje istragu. Nije im jasno ko je, do đavola, ta nova devojka u njegovom društvu, osoba o kojoj nemaju nikakvih podataka. Gandijevi pajtaši takođe počinju da sumnjaju u Lelu, jer je jasno da ih je neko odao, s obzirom na to da niko od njih nije dao čitulju. I oni pokreću istragu za svoj račun. Ko je dao čitulju i ko je uopšte Lela? Situacija se komplikuje i obrće u neverovatnom smeru.

 
Izvor: Krstarica