Repertoar bioskopa „Zvezda“

http://film.krstarica.com/typo3temp/pics/2_182111db9e.jpgOd 5. do 7. maja od 18 h i 20 h prikazivaće se triler "Cloverfield". Cena ulaznice iznosi 100 din.
 

Glavne uloge: Džesika Lukas (Jessica Lucas), Lizi Kaplan (Lizzy Caplan), Majkl Stal Dejvid (Michael Stahl-David), Majk Vogel (Mike Vogel), Andžul Nigam (Anjul Nigam), Margo Farli (Margot Farley)

 

SINOPSIS

Pred sam polazak u Japan, Rob (Majkl Stal-Dejvid) vidi oproštajnu žurku kao mogućnost da pokaže prikrivena osećanja i sredi nesređene stvari. Njegova lista obaveza menja se iz korena kada jedan veliki potres prodrma sve prisutne na zabavi. Gomila se utiša da bi pogledala vesti o zemljotresu, a onda potrče na krov kako bi videli kolika je šteta. Na horizontu eksplodira vatrena lopta. Sledi nestanak struje. Konfuzija ustupa mesto panici dok ljudi sa zabave posrću do ulice kroz tminu.

Usred scene ispunjene ljudskim vriskom i neljudskim urlicima Rob i njegovi prijatelji moraju da prolaze kroz krajolik koji se potpuno promenio jer je njime zavladalo nešto što nije s ovog sveta, nešto zastrašujuće i čudovišno.

 

Izvor: Krstarica