Repertoar bioskopa „Zvezda“

http://film.krstarica.com/typo3temp/pics/1_aca8df95ee.jpgOd 26. do 29. maja od 18 h i 20 h biće prikazivana komedija "Lovac na blago". Cena ulaznice iznosi 100 din.
 

Glavne uloge: Metju Mekonahi (Matthew McConaughey), Kejt Hadson (Kate Hudson), Donald Saderland (Donald Sutherland), Rej Vinston (Ray Winstone)
 
SINOPSIS

Ben – Fin Finegan (Metju Mekonahi) je savremeni lovac na blago, opsednut nalaženjem legendarnog kraljičinog miraza iz 18. veka – 40 kovčega neprocenjivog blaga koji su izgubljeni u moru 1715. godine. U svom pohodu Fin je potopio sve što ima, uključujući i brak s Tes (Kejt Hadson). Tes samo što je počela da ponovo gradi svoj život, radeći na velikoj jahti čiji je vlasnik milijarder Najdžel Hanikat (Donald Saderland), a Fin otkriva ključni trag u potrazi za blagom. Na Tesino neodobravanje, Fin se ukrcava na Najdželovu jahtu i, koristeći svoj šarm, ubeđuje tajkuna i njegovu ćerku Džemu (Aleksis Dziena) da mu se pridruže u lovu na špansko blago. Ali, oni nisu jedini koji tragaju za njim. Finov nekadašnji mentor, Mo Fič (Rej Vinston), i okrutni lokalni gangster po imenu Big Bani (Kevin Hart) nameravaju da ih preduhitre.

 
Izvor: Krstarica