Repertoar bioskopa „Zvezda“ od 1. do 6. jula

Na repertoaru bioskopa „Zvezda“ se od 1. do 6. jula nalaze filmovi „Zec Petar“, „Fatalna“ i „Pročišćenje zauvek“.

„Zec Petar“ – 17 časova

U terminu od 17 časova prikazivaće se animirani film „Zec Petar„.

Sinopsis: Animirano-igrani film „Zec Petar“ priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Glavne uloge tumače: Stefan Bundalo (Petar Zec), Teodora Ristovski, Iva Stefanović, Milica Janketić, Aleksandar Radojičić, Tamara Aleksić, Dejan Dedić, Dragan Vujić – Vujke, Miroljub Turajlija, Slobodan Tešić, Lako Nikolić, Milan Antonić

„Fatalna“ – 19 časova

Od 19 časova emitovaće se triler „Fatalna„.

Sinopsis: Hilari Svonk, dvostruka dobitnica Oskara,u ulozi zavodnice sa opasnim planom.

Napet i provokativan psihološki triler opisuje urušavanje savršenog života sportskog agenta Darena, nakon što mu zgodna policajka sa kojom je proveo burnu noć namesti ubistvo.

Glavne uloge tumače: Hilary Swank, Michael Ealy, Mike Colter, Geoffrey Owens

„Pročišćenje zauvek“ – 21 čas

Od 21 sata emitovaće se horor triler „Pročišćenje zauvek„.

Sinopsis: Ovog leta sva pravila se krše jer sekta pljačkaša odlučuje da se godišnje Pročišćenje ne zaustavlja u zoru i da se nikada ne završi u filmu PROČIŠĆENJE ZAUVEK.

Iskočivši iz rekordno uspešnog uspeha Prvog Pročišćenja 2018. godine, Blumhausova zloglasna teroristička franšiza baca se na inovativnu novu teritoriju, jer članovi podzemnog pokreta, koji više nisu zadovoljni jednogodišnjom noći anarhije i ubistava, odlučuju da preuzmu Ameriku neprekidnom kampanjom haosa i masakra. Niko nije bezbedan.

Adela i njen suprug Huan žive u Teksasu, gde Huan radi na ranču kao pomoćnik za bogatu porodicu Taker. Huan impresionira patrijarha Takera, Kejleba, ali to podgreva bes i ljubomoru Kejlebovog sina Dilana.

Jutro nakon Pročišćenja, maskirana banda ubica napada porodicu Taker – uključujući Dilanovu suprugu i njegovu sestru, prisiljavajući obe porodice da se udruže i bore se dok se zemlja spiralno uvlači u haos i Sjedinjene Države počinju da se raspadaju oko njih.

Glavne uloge tumače: Ana de la Reguera, Josh Lucas, Cassidy Freeman, Tenoch Huerta, Will Patton

Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, a filmski dan u bioskopu Zvezda je utorak, kada su cene niže i do 20 odsto.

Ponedeljkom i sredom nema projekcije filmova.

Napomena: U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu „Zvezda“ redukovan je na 88 po projekciji. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu. Na ulazu u bioskop obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru.