Repertoar bioskopa „Zvezda“ (od 11. do 14. oktobra) – „Ogledalce, ogledalce“

Od 11. do 14. oktobra u bioskopu „Zvezda“ prikazivaće se film „Ogledalce, ogledalce“ u 19h i  21h. Cena ulaznice za bioskop iznosi 150 dinara, a za organizovane posete od minimum 15 osoba cena ulaznica iznosi 100 dinara.

Ogledalce, ogledalce

Žanr: avantura, komedija, drama
Trajanje: 106 min.
Premisa: Legenda o Snežani oživljava!
Glavne uloge: Lili Kolins (Lily Collins), Džulija Roberts (Julia Roberts), Armi Hamer (Armie Hammer), Šon Bin (Sean Bean), Nejtan Lejn (Nathan Lane)
Scenario: Po romanu braće Grim (Jacob Grimm, Wilhelm Grimm), Melisa Volok (Melissa Wallack), Džejson Keler (Jason Keller)
Režija: Tarsem Sing (Tarsem Singh)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zwYRhZ8egcU[/youtube]

Sinopsis: Kad voljeni kralj nestane, njegova nemilosrdna žena preuzeće kontrolu nad kraljevstvom i držaće lepu 18-godišnju pastorku, Snežanu, skrivenu u palati. Ali kad princeza privuče pažnju šarmantnog i bogatog princa, ljubomorna kraljica će proterati devojku u obližnju šumu. Tamo će je prihvatiti banda buntovnih, ali dobrodušnih patuljaka i Snežana će procvetati u hrabru mladu ženu, odlučnu u tome da spase svoju zemlju od kraljice. Uz pomoć svojih novih prijatelja, ona će žustro krenuti u akciju da povrati ono što joj po pravu pripada i da ponovo osvoji njenog princa u ovoj magičnoj avanturi i komediji koja će očarati publiku širom sveta.