Repertoar bioskopa „Zvezda“ (od 14. do 16. maja)

0
20

Od 14. do 19. Maja u bioskopu „Zvezda“ prikazivaće se film „Sigurna Kuća“ od 19 h i od 21 h. Cena ulaznice za bioskop iznosi 150 dinara, a za organizovane posete od minimum 15 osoba cena ulaznica iznosi 100 dinara.

Safe House

Sigurna Kuća (Safe House)

Žanr: akcija, krimi, misterija

Trajanje: 115 min.

Glavne uloge: Denzel Vošington (Denzel Washington), Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds), Robert Patrik (Robert Patrick)

Scenario: Dejvid Gugenhajm (David Guggenheim)

Režija: Danijel Espinosa (Daniel Espinosa)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1IfQY4fNcnw[/youtube]

SINOPSIS

Cele godine Met Veston je bio frustriran zbog svoje neaktivne, učmale službe u Kejptaunu. “Domaćin” sigurne kuće koji ima ambicije da bude samostalni agent dugo je čekao pravu priliku da se dokaže. Kad se ispostavi da je prvi i jedini stanar kog je dobio na čuvanje najopasniji čovek kog je ikad video, Veston će se spremiti za svoju dužnost.

Legendarni špijun Tobin Frost odolevao je hapšenju skoro deset godina. Jedan od najboljih operativaca koje je CIA imala, bivši obaveštajac, prodavao je vojne tajne svima koji bi mu platili od trenutka kad je napustio službu. Od razmenjivanja tajni sa Severnom Korejom do pomaganja tajnim agentima, šteta koju je načinio SAD je nemerljiva. A sad se vratio u bazu sa još jednom tajnom.

Čim je Frost doveden na saslušanje, plaćene ubice su došle i uništile Vestonovu sigurnu kuću. Ovi neobični partneri moraće da otkriju da li su napadače poslali teroristi ili neko iznutra. Veston će morati da odluči kome može da veruje pre nego što obojica budu eliminisani iz igre.

INFO: www.imdb.comfilm.krstarica.com

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here