Repertoar bioskopa „Zvezda“ od 16. do 22.septembra

Od 16. do 22. septembra u bioskopu „Zvezda“ prikazivaće se  filmovi „Mlađi referenti“ u 19 časova i „Nakon zemlje“ u 21 sat. Cena pojedinačne ulaznice je 150 dinara. Za organizovane posete preko 10 ljudi, cena karte iznosi 100 dinara.

Mlađi referenti

film-mladji-referenti

Žanr: komedija
Trajanje: 119 minuta
Glavne uloge: Vins Von (Vince Vaughn), Oven Vilson (Owen Wilson), Rouz Berns (Rose Byrne), Džesika Sor (Jessica Szohr)
Scenario: Vins Von (Vince Vaughn), Džared Stern (Jared Stern)
Režija: Šon Levi (Shawn Levy)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d9HZ65opMqA[/youtube]

Sinopsis: Posle otkaza, dvojica muškaraca u četrdesetim godinama pokušavaju da uspeju kao stažisti u najuspešnijoj internet kompaniji – „Guglu“, gde se, bez imalo znanja o modernoj tehnologiji i trendovima, takmiče s upola mlađim ljudima. Hoće li uspeti da dokažu da nikada nije kasno da se potpuno promeniš?

O filmu: Prošla je skoro decenija otkad su Oven Vilson i Vins Von poslednji put udružili snage i napravili hit od filma „Lovci na deveruše“. Sada ovaj dvojac ponovo igra zajedno u komediji „Mlađi referenti“.

Nik i Bili, dvojica „momaka“ u četrdesetim godinama, izgubili su posao. Kada shvate da se svet promenio i da se veliki deo biznisa odvija onlajn, prijavljuju se za stažiranje u najboljoj kompaniji na svetu – Guglu! Bez imalo znanja o modernoj tehnologiji i trendovima ovi entuzijasti takmiče se s upola mlađim ljudima i blamiraju bez premišljanja. Hoće li uspeti da dokažu da nikada nije kasno da se potpuno promeniš?

Ideja je nastala kada je Vins Von video emisiju o neverovatnim radnim uslovima u centrali kompanije Gugl:

„Zamislite dvojicu likova koji su navikli da rade jedno, a sada se igra promenila. Onda im date mogućnost da rade u Guglu, najpoželjnijoj kompaniji, i da provere da li njihove veštine imaju ikakvu vrednost tamo. Gugl je zaista impresivno mesto i drugačije od svega što ste videli. Vrlo je zabavno i imaju sjajnu hranu, plus, oni vas ohrabruju da igrate video igrice“.

Nakon Zemlje

film-posle-zemlje

Žanr: akcija, avantura, misterija
Trajanje: 100 minuta
Premisa: Opasnost je stvarna. Strah je stvar izbora.
Glavne uloge: Vil Smit (Will Smith), Džejden Smit (Jaden Smith), Sofi Okonedo (Sophie Okonedo), Zoe Kravic (Zoe Kravitz)
Scenario: Gari Vita (Gary Whitta), M. Najt Šajamalan (M. Night Shyamalan), Vil Smit (Will Smith)
Režija: M. Najt Šajamalan (M. Night Shyamalan)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CZIt20emgLY[/youtube]

Sinopsis: Prinudno sletanje ostavlja tinejdžera Kitaija (Džejden Smit) i njegovog legendarnog oca Sajpera (Vil Smit) nasukane na Zemlji hiljadu godina posle kataklizme koja je prouzrokovala bekstvo ljudi. S ozbiljno povređenim Sajperom, Kitai mora da pređe opasan put kroz neistražena mesta kako bi stigao do pomoći, suočavajući se s evoluiranim životinjskim vrstama koje sada vladaju planetom, kao i sa nezaustavljivim vanzemaljcem. Otac i sin moraju da osnaže poverenje jedan prema drugom i da nauče zajednički da deluju ukoliko žele da se vrate kući.