Repertoar bioskopa „Zvezda“ od 17. do 22. juna

Na repertoaru bioskopa „Zvezda“ se od 17. do 22. juna nalaze filmovi „Luka“, „Prizivanje zla: Đavo me je naterao“ i „Paklene ulice 9“.

„Luka“ – 17 časova

U terminu od 17 časova prikazivaće se sinhronizovana animirana porodična komedija „Luka„.

Sinopsis: Smešten u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, Diznijev i Piksarov animirani film „Luka“ donosi priču o jednom mladom dečaku koji provodi nezaboravno leto ispunjeno galetima, pastom i beskrajnim vožnjama skutera. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta skrivenim ispod površine vode.

Glasove u sinhronizaciji: Stribor Čolić, Petar Aničić, Darija Vračević, Uroš Jovčić, Vanja Milačić, Mihajlo Laptošević, Boda Ninković.

„Prizivanje zla: Đavo me je naterao“ – 19 časova

Od 19 časova emitovaće se horor triler „Prizivanje zla: Đavo me je naterao„.

Sinopsis: Sedmi film iz sveta Prizivanja, najduže i najpoznatije horor franšize u svetu. Prizivanje Zla otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubistvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istraživače paranormalnog Eda i Loren Varen. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića, i odvodi ih daleko od svega što su ikad pre videli, pa će se prvi put u istoriji SAD-a optuženi za ubistvo braniti opsednošću demonom.

Glavne uloge tumače: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard…

„Paklene ulice 9“ – 21 čas

Od 21 sata emitovaće se horor triler „Paklene ulice 9„.

Sinopsis: Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti.

Film „Paklene ulice 9“ je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila preko pet milijardi dolara širom sveta.

Dom Toreto (Vin Diesel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob (John Cena).

Paklene ulice 9 režira Justin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada.

Glavne uloge tumače: Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, Lucas Black, Michelle Rodriguez…

Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, a filmski dan u bioskopu Zvezda je utorak, kada su cene niže i do 20 odsto.

Ponedeljkom i sredom nema projekcije filmova.

Napomena: U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu „Zvezda“ redukovan je na 88 po projekciji. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu. Na ulazu u bioskop obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru.