Repertoar bioskopa „Zvezda“ od 23. do 29. decembra

Od 23. do 29. decembra u bioskopu „Zvezda“ prikazivaće se animirani film „Avioni″ u terminu od 19, dok će u terminu od 21h biti prikazivana biografska drama Dajana“.  Cena pojedinačne ulaznice je 150 dinara. Za organizovane posete preko 10 ljudi, cena karte iznosi 100 dinara.

Avioni

casopisgrad.com
casopisgrad.com

Žanr: animirana avantura, komedija, sinhronizovan
Trajanje: 91 min
Premisa: Automobili dobijaju krila!
Glavne uloge u sinhronizaciji: Milan Antonić, Isidora Minić, Milan Čučilović, Marko Marković, Miki Krstović
Glavne uloge: Dejn Kuk (Dane Cook), Stejsi Kič (Stacy Keach), Bred Garet (Brad Garrett), Teri Hačer (Teri Hatcher), Džulija Luis-Drajfus (Julia Louis-Dreyfus), Džon Kliz (John Cleese), Sedrik Zabavljač (Cedric the Entertainer), Entoni Edvards (Anthony Edwards), Val Kilmer (Val Kilmer)
Scenario: Džon Laseter (John Lasseter), Klej Hol (Klay Hall), Džefri Hauard (Jeffrey M. Howard)
Režija u sinhronizaciji: Miloš Paunović
Režija: Klej Hol (Klay Hall)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=i0rzvNZ0OhI[/youtube]
SINOPSIS: Iz Diznijevog studija stižu nam „Avioni“ – akciona, animirana komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuju Milan Antonić i Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome da učestvuje u trkama na velikim visinama. Međutim, Dasti nije napravljen za trke i pri tom se boji visine. Zato će se obratiti vojnom pilotu Kapetanu da mu pomogne da se kvalifikuje za trku u kojoj će pokušati da pobedi Rasturača, avion koji brani šampionsku titulu. Dastijeva hrabrost biće stavljena na probu jer će morati da dosegne visine o kojima nikad nije ni sanjao i da opčinjeni svet inspiriše da se vine u nebo.

Dajana

Dajana
Žanr:
biografski, drama
Trajanje: 113 min.
Premisa: Legenda nikada nije ispričana do kraja!
Glavne uloge: Naomi Vots (Naomi Watts), Navin Endruz (Naveen Andrews), Daglas Hodž (Douglas Hodge), Art Malik (Art Malik)
Scenario: Stiven Džefriz (Stephen Jeffreys), Kejt Snel (Kate Snell) – knjiga
Režija: Oliver Hišbigel (Oliver Hirschbiegel)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lAM0yJr-opI[/youtube]
SINOPSIS:Intrigantna ljubavna priča opisuje kako je sreća koju je pronašla u ličnom životu pomogla Dajani da uspe u svojoj ulozi značajne međunarodne humanitarne aktivistkinje.

Prava na izmene repertoara bioskopa “Zvezda” zadržava Ustanova “Centar za kulturu opštine Bor”