Repertoar bioskopa “Zvezda” od 23. maja do 2. juna

0
32

Od 23. do 29. maja 2013. godine prikazivaće se film “Poslednja bitka” u 19 i 21 sati, a od 30. maja do 2. juna 2013. godine prikazivaće se film “Stoker” u 19 i 21 sati. Cena ulaznice za bioskop je 150 dinara, a za organizovane posete (minimum 15 pozivnica), cena ulaznice je 100 dinara.

Film: Poslednja bitka

www.nadlanu.com
www.nadlanu.com

Žanr: akcija, krimi, triler
Trajanje: 107 min.
Premisa: Ne u njegovom gradu. Ne dok je on na straži.
Glavne uloge: Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger), Džoni Noksvil (Johnny Knoxville), Forest Vitaker (Forest Whitaker), Piter Stormare (Peter Stormare)
Scenario: Endru Knauer (Andrew Knauer), Džefri Nahmanof (Jeffrey Nachmanoff), Džordž Nolfi (George Nolfi)
Režija: Kim Đi-Vun (Kim Jee-woon)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f7L93dDE68w[/youtube]

Sinopis:Posle neuspele akcije u borbi protiv narkotika i gubitka partnera, Rej Ovens (Švarceneger), skrhan tugom i osećajem krivice, napušta svoje policijsko odeljenje u Los Anđelesu i postaje šerif u pospanom gradiću Somerton Džankšn na američkoj granici s Meksikom. Mir mestašca bez zločina naglo narušava smeli i krvavi beg najtraženijeg i najopasnijeg narko-bosa Gabrijela Korteza (Eduardo Noriega) tokom FBI-jevog transfera zatvorenika.
Uz pomoć krvoločne grupe plaćenika koju vodi brutalni Barel (Piter Stormare) Kortez beži s taocem prema granici u modifikovanoj korveti ZR1 koja dostiže brzinu do 400 km/h. Put ga vodi pravo kroz Somerton Džankšn, poslednju šansu američkih snaga zakona i agenta Džona Banistera (Forest Vitaker) da ga uhvate pre nego što nasilni begunac zauvek izmakne van njihovog domašaja.
Ovens, koji se u početku dvoumi da li treba da se umeša i koga potcenjuju i otpisuju jer smatraju da njegove male policijske snage nisu dorasle zadatku, na kraju uspeva da ujedini svoj tim i preuzme stvar u svoje ruke, pripremajući teren za klasično suočavanje pozitivaca i negativaca.

Film: Stoker

www.dewmagazine.com
www.dewmagazine.com


Žanr:
Psiho triler, horor
Glavne uloge: Mia Wasikowska, Nicole Kidman, Matthew Goode
Scenario: Wentworth Miller, Erin Cressida Wilson
Režija: Chan-wook Park

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JNpDG4WR_74[/youtube]

Sinopis: Posle Indije otac joj umre, njen ujak Čarli, koja nije znala postojala, dolazi da živi sa njom i njenom nestabilnom majkom. Ona počinje da sumnja da ovaj misteriozan, šarmantan čovek ima prikrivene motive i postaje sve više opčinjena sa njim.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime