Repertoar bioskopa „Zvezda“ (od 28. do 30. maja)

Od 28. do 30. maja u bioskopu „Zvezda“ prikazivaće se film „Đavo u tebi“ od 19 h i od 21 h. Cena ulaznice za bioskop iznosi 150 dinara, a za organizovane posete od minimum 15 osoba cena ulaznica iznosi 100 dinara.

Djavo u tebiŽanr: horor, triler
Trajanje: 83 min.
Glavne uloge: Sajmon Kvarterman (Simon Quarterman), Fernanda Andrade (Fernanda Andrade), Evan Helmut (Evan Helmuth), Suzan Krauli (Susan Crowley)
Scenario i režija: Vilijam Brent Bel (William Brent Bell)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1aLrbB8U6wY[/youtube]

Sinopsis: Godine 1989. policija je primila poziv od Marije Rosi (Suzan Krauli), koja je priznala da je brutalno ubila troje ljudi. Dvadeset godina kasnije, njena ćerka Izabela (Fernanda Andrade) pokušaće da otkrije šta se tačno desilo te večeri. Ona će otputovati u bolnicu Sentrino za lečenje duševno obolelih kriminalaca u Italiji, gde je njena majka zatvorena, da bi proverila da li je njena majka zaista mentalno obolela ili je zaposednuta demonom. Kad regrutuje dva mlada isterivača đavola (Sajmon Kvoterman i Evan Helmut) da izleče njenu majku koristeći nekonvencionalne metode kombinovanja nauke i religije, susreće se licem u lice s čistim zlom u formi četiri moćna demona koja su zaposela Mariju.