Repertoar bioskopa „Zvezda“ od 3. do 9. juna

Na repertoaru bioskopa „Zvezda“ se od 3. do 9. juna nalaze filmovi „Krudsi, novo doba“ i „Prizivanje zla: Đavo me je naterao“.

U terminu od 18 časova prikazivaće se sinhronizovana animirana komedija „Krudsi, novo doba„.

Sinopsis: Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja. Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

Glasove u sinhronizaciji: Anja Mit, Nada Blam, Stevan Piale, Srđan Timarov, Paulina Manov, Marko Janketić, Đurđina Radić, Dragan Vujić i Vesna Peštrović.

Od 20 časova emitovaće se horor triler „Prizivanje zla: Đavo me je naterao„.

Sinopsis: Sedmi film iz sveta Prizivanja, najduže i najpoznatije horor franšize u svetu. Prizivanje Zla otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubistvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istraživače paranormalnog Eda i Loren Varen. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića, i odvodi ih daleko od svega što su ikad pre videli, pa će se prvi put u istoriji SAD-a optuženi za ubistvo braniti opsednošću demonom.

Glavne uloge tumače: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard…

Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, a filmski dan u bioskopu Zvezda je utorak, kada su cene niže i do 20 odsto.

Ponedeljkom nema projekcije filmova.

Napomena: U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu „Zvezda“ redukovan je na 88 po projekciji. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu. Na ulazu u bioskop obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru.