Repertoar bioskopa “Zvezda” od 8. do 13. jula

Na repertoaru bioskopa „Zvezda“ se od 8. do 13. jula nalaze filmovi „Kućni ljubimci na tajnom zadatku“, „Ledeni put“ i „Crna udovica“.

„Kućni ljubimci na tajnom zadatku“ – 17 časova

U terminu od 17 časova prikazivaće se sinhronizovana animirana komedija „Kućni ljubimci na tajnom zadatku„.

Sinopsis: Rodžer je pas lutalica koji brine o napuštenim životinjama Robo-Sitija tako što krade hranu od bogatih i donosi je manje bogatim životinjama. Prilikom jedne takve krađe on upoznaje Belu, bogatu i razmaženu mačku, pa njih dvoje odmah upadaju u klasičnu pas-mačka svađu. Za to vreme roboti preuzimaju Robo-Siti, a u tome im pomaže i gradonačelnik koji želi da protera sve druge stanovnike grada. Rodžer i Bela, bežeći od robota, susreću brojne druge životinje koje su vlasnici zaboravili prilikom bega, pa shvataju da uprkos svojim razlikama, moraju da se oslone jedni na druge kako bi preživeli.

Uloge u sinhronizaciji: Uroš Jovičić, Jelena Rakočević, Jelena Jovičić, Milan Tubić, Marko Marković.

“Ledeni put” – 19 časova

Od 19 časova emitovaće se akcioni triler „Ledeni put„.

Sinopsis: Nakon što se u dalekim severnim delovima Kanade rudnik dijamanata sruši, iskusni vozač kamiona po zaleđenim putevima i ekstremnim uslovima (Lijam Nison) predvodi nemoguću spasilačku misiju iznad zaleđenog okeana kako bi spasio živote zarobljenih rudara. Uz otapanje vode i pretnju koju nisu mogli da predvide, pred njima je izazov dug 300 milja i vremenska granica od 30 sati, koliko je preostalo vazduha zarobljenim rudarima.

Glavne uloge tumače: Amber Midthunder, Liam Neeson, Holt McCallany, Laurence Fishburne…

“Crna udovica” – 21 čas

Od 21 sata emitovaće se naučno-fantastična akciona avantura „Crna udovica„.

Sinopsis: Nakon događaja iz filma Kapetan Amerika: Građanski rat (2016), Nataša Romanova je u bekstvu i primorana je da se suoči sa opasnom zaverom vezanom za svoju prošlost. Gonjena silom koja se neće zaustaviti ni pred čim da je obori, Romanova mora da se pozabavi svojom istorijom špijuna i prekinutim vezama koje su ostale za njom mnogo pre nego što je postala Osvetnik.

Glavne uloge tumače: Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, Rachel Weisz…

Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, a filmski dan u bioskopu Zvezda je utorak, kada su cene niže i do 20 odsto.

Ponedeljkom i sredom nema projekcije filmova.

Napomena: U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu “Zvezda” redukovan je na 88 po projekciji. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu. Na ulazu u bioskop obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru.