RTB Bor: Dan otvorenih vrata

1
19

Iz Rudarsko topioničarskog basena (RTB) Bor podsećaju da je u skladu sa ugovornim obavezama prema kanadskoj EDC banci, ova kompanija svakog prvog utorka u mesecu organizuje “Dan otvorenih vrata”.

Menadžment Kombinata bakra poziva celokupnu zainteresovanu javnost da se na ovaj neposredni način informiše o napretku Projekta rekonstrukcije topionice bakra u Boru i izgradnje fabrike sumporne kiseline, da se upoznaju sa njegovim ekološkim aspektima, kao i da da svoje predloge, sugestije i komentare.

Deseta “otvorena vrata” održaće se 6. septembra, od 16 do 18 sati, u sali sali Topionice i rafinacije bakra (Ul. Đorđa Vajferta br. 16 u Boru).

1 KOMENTAR

  1. Gospodo, top menadžeri ja kao gradjanka ovog grada moram da Vam skrenem pažnju, naročito Vama g-dine Spaskovski, da li Vi uopšte znate šta vaši radnici rade po RTB-u? Muška populacija dolazi na posao pijana ili se opija na radnom mestu do besvesti, treća smena im služi za odmor iliti spavanje, gledanje pornića i sastančenje na društvenim mrežama, žene po kancelarijama tračare, pauzu za doručak koja bi po pravilu trebala da traje pola sata koriste za obilazak butika i buvlje pijace, rade, oprostite na izrazu, “metuzalemi” koji zaboga neće u penziju dok im ne zaposlite decu!!! Ej bre, šta je sa nama ostalima, da li smo mi građani drugog reda? Vaš pulen Boban Todorović, direktor TIR-a pod jedan, svoju ženu je zaposlio, da nije možda kvalifikovanija od ljudi koji su fakultetski obrazovani i sede na birou ili supruga vašeg privatnog vozača, molim Vas, koje kvalifikacije ima ona, kakve je dodatne obuke prošla i ne samo ona nego i slični njoj?! Za “sminkanje” grada skidam kapu a za ostalo SRAM VAS BILO! Uskoro ću Vam na svim mogućim sajtovima koji imaju veze sa RTB-om, društvenim mrežama postaviti spisak novoprimljenih radnika u poslednjih godinu dana, obavestiti medije, štampane i pisane, pa da objasnite meni lično kao veoma zainteresovanoj a i široj javnosti, koje su bre to kvalifikacije potrebne da se dođe do posla u Vašoj cenjenoj kompaniji sa platama kakve već imate dok neko “rmbači kao konj” za petnaestak hiljada, bez slobodnih dana, bez pauze za doručak, nego doručkuje s nogu i to kad stigne! Mislim da bi menadžment kome ste Vi nadređeni trebalo da naučite osnovnoj kulturi i komunikaciji sa zaposlenima ako već to nisu uradili na kvazi fakultetima koji su pohađali, počevši od, ponavljam Bobana Todorovića koji je bahat, bezobrazan, nivo komunikacije mu je na skali od jedan do deset jedna velika NULA… ma šta da Vam više kažem osim da su vam pojedinci bruka i sramota za kompaniju a ni vi niste daleko od poredjenja koje sam navela!

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here