Rukometašice počele pripreme

Zenski Rukometni Klub BorPosle nešto dužeg, ali zasluženog odmora, sinoć su pripreme za predstojeću sezonu počele igračice ŽRK "RTB Bor", koje u novu sezonu ulaze sa željom zauzimanja zlatne sredine superligaške tabele.

Posle nešto dužeg, ali zasluženog odmora, sinoć su pripreme za predstojeću sezonu počele igračice ŽRK "RTB Bor", koje u novu sezonu ulaze sa željom zauzimanja zlatne sredine superligaške tabele.

 

U novu sezonu borske rukometašice, kao i prethodne godine, ulaze sa znatno izmenjenim sastavom.  Posle odlaska  Nine Tošić, Snežane Vladimirović, Senje Ivanov, Lidije Pašćik, Aleksandre Tomić, Jelene Andrijašević i Marine Simeunović, od novih igračica na jučerašnjoj prozivci prisustvovale su Sanja Jevtić (golman), Dubravka Kosić (golman), Ljubica Pupovac (desni bek/krilo), Dijana Petrin (pivot), Miljana Filipović (pivot). Očekuje se da se borskoj ekipi u toku ove nedelje priključe još nekoliko novih igračica.

 

Zenski Rukometni Klub Bor

Rukometašice će ove nedelje trenirati u JU "Sportski centar – Bor" dok je za subotu 02.avgusta planiran  odlazak na Savaču. Prve pripremne utakmice, Boranke će odigrati oko 20.avgusta.

 

Super liga startuje 13/14. septembra a raspored prvenstva biće poznat posle izvlačenja parova koje je zakazano za 31. jul.