Rukovodstvo grada Bora čestitalo Dan rudara

Povodom 6. avgusta Dana rudara Srbije, Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora i Dragan Žikić, predsednik Gradske skupštine uputili su čestitku rudarima,  zaposlenima u rudarskim kompanijama i građanima Bora.

Gradonačelnik i predsednik Skupštine grada obraćajući se rudarima ističu da je Bor ponosan na njih i da je dužnost svih da se rudarima obezbede sigurnost i adekvatna nagrada za njihov težak rad.

„Današnji dan je prilika da iskažemo najiskrenije poštovanje za težak i odgovoran posao koji obavljate, jedan od najtežih na svetu. Vašim trudom i rizikom koji preuzimate činite da naš grad i naša privreda svakim danom sve više napreduju. Dužnost svih nas je da vam obezbedimo sigurnost u radu, bolje uslove i adekvatnu nagradu za vaš rad. Sa ponosom ističemo i uspešnu saradnju i cenimo uložene napore u modernizaciju kompanije i unapređenje uslova rada i položaja zaposlenih.

U nadi da ćete ovaj značajni praznik za sve nas provesti u dobrom raspoloženju, prisetiti se svih dostignuća rudara i na taj način potvrditi značaj posla koji svakodnevno obavljate, želimo vam dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu uz rudarski pozdrav SREĆNO!“