Ruska stranka nova politička opcija u Boru

2
71

Poput mnogih gradova u Srbiji, i Bor je dobio Opštinski odbor Ruske stranke koja podržava jače veze Republike Srbije sa Rusijom.

ruska-stranka-bor

Osnivačkom skupštinom održanom pred nekoliko desetina prisutnih pretprošle nedelje, gradu se predstavila još jedna politička partija, a Borani su dobili dodatnu opciju za glasanje na narednim izborima.

Novoformirani odbor Ruske stranke snažno podržava ideju jače saradnje Srbije sa Ruskom Federacijom, dok u osnovi zahteva brz prekid pregovora sa EU i početak pregovora sa Rusijom, te ulaz u ekonomski savez sa ovom zemljom.

ruska-stranka-borani
Foto: Ruska stranka

Za predsednika Opštinskog odbora Ruske stranke izabran je Milan Ćosić koji ističe da svih 52 odbora širom Srbije zajednički rade na jačanju bratstva sa ruskim prijateljima.

 

 

2 KOMENTARA

  1. 1948. Staljin je sa svojim Informbiroom na velika vrata pokusao da Jugoslaviju stavi pod svoju cizmu, 2015. Putin na mala vrata pokusava to isto, sa Ruskom strankom,Sputnjikom, Jelenom Guskovom i ostalim petokolonasima! A kako i ne bi kad ti je Predsednik drzave glavni Ruski covek i vise brine o interesima Rusa a ne svog naroda…

  2. Alternativa tome sto si nalupetao je zapadna peta kolona olicena u soroshoidima svih vrsta znamo koji su i kako se zovu jel treba da navedem?

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime