Samostalni sindikat Topionice: Odgovor na Obaveštenje direktora Todorovića

2
53

Povodom Obaveštenja direktora Topionice i rafinacije bakra (TIR) Bor Bobana Todorovića upućenog rukovodstvu TIR-a, oglasila se Sindikalna organizacija Saveza samostalnih sindikata Topionice saopštenjem u kojem se zahteva izvinjenje “onima čija su Ustavna i Zakonska prava prekršena”.

ssss-so-topionica-1

Saopštenje dostavljeno našoj redakciji objavljujemo u celosti:

Predmet: Odgovor na Obaveštenje Direktora TIR-a od 16.02.2013. godine (istaknutog na oglasnim tablama)

Poštovani Direktore, uvaženi kolega sindikalče,

Vaše obaveštenje od 16.02.2013. godine i pozivanje na čl. 55 st.1. i 2. Ustava Republike Srbije kao i čl. 206. Zakona o radu, znamo, Vaše poštovanje istih znamo. ŠTA JE TO ŠTO NE ZNAMO:

1. Čemu ovo Obaveštenje (ničim izazvano)???

2. Gde je u svemu tome izvinjenje???

3. Reč Dostojanstvo ima samo dvanaest slova. Da li je moguće da ste i dalje zaglavljeni na prvom slovu (a nije Vam prvi put)???
Od Vas posle svega očekujemo izvinjenje svima onima nad kojima ste prekršili Ustav i Zakon o radu kao i da prevaziđete prvo slovo iz tačke 3.

Osim dostojanstva, postoji i moral (podnesite ostavku)

S poštovanjem,

PreDsednik SO SSSS TOPIONICA BOR,
Vasilije Ševčenko

U Boru, 18.02.2013. god.2 KOMENTARA

  1. Gde Boban Todorović ima dostojanstvo i moral,poštenje nije on to poneo od kuće,zaboravio je on za sve to,sada se ponaša kao da je TIR njegovo privatno vlasništvo,a radnici kao da rade u koncentracionom logoru,a upravnici pogona ulizice jedva čekaju da im kaže SKIDAJTE GAĆE došo sam da vas k…m,a oni radoznali pristaju na sve ,pa ko preživi pričaće,njemu nuje ništa sveto,ALI BATO NEĆE NI TVOJA DA GORI DO ZORE.POZZ-ČETNIK

  2. JA SE IZVINJAVAM ,ALI NE MOGU DA ODOLIM A DA NE KAŽEM,PRIMETILA SAM DA JE NISKOG RASTA ,IZGLEDA DA JE KADA JE BIO MALI PROMAŠIO SISU I DA NIJE SISAO KOD MAJKE NEGO IZGLEDA DA JE SISAO KOD TATE………

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime