Saša Mirković podneo ostavku

6
33

Predsednik Skupštine grada Zaječara i lider Jake Srbije, a do skoro član Srpske napredne stranke, Saša Mirković, predao je Skupštini ostavku na mesto predsednika, dva dana pre zakazane sednice na kojoj je trebalo da se odluči da li će i ubuduće on predsedavati sednicama, objavio je portal Telegram.

sasa-mirkovic-best

Kako se navodi, Mirković je podneo ostavku zbog pritiska i ucena kojima su bili izloženi odbornici zaječarskog parlamenta.

“Ne želim da odbornike, sa kojima sam do pre neki dan radio, sada neko ucenjuje da će im članovi porodice ostati bez posla”, objasnio je Mirković za Telegram, napominjući da su to “samo neke od ucena”.

“Odbornici koji su danima pozivani sada će moći da odahnu”, smatra Mirković, “jer im je bilo vrlo neprijatno da bilo ko od njih naprasno glasa za moje razrešenje, a do juče smo radili kao tim”.

On je dodao da želi da na svom ličnom primeru pokaže kako funkcija nije sve u životu.

“Dani iza nas su pokazali koliko su bahati i samoživi, i koliko su zaljubljeni u sebe i poteze koji vuku iako se oni kose sa svim pravilima demokratskog društva”, ukazao je Mirković, kritkujući neke državne i lokalne funkcionere.

On je pozvao sve stranke u Srbiji, “a posebno vladajuću, da konačno ispuni obećanje i promeni izborni zakon kako bi građani znali za koga glasaju i da će ih taj stvarno predstavljati posle izbora”.

(Telegram / N1)

6 KOMENTARA

  1. I sada ce da bude GRADONACELNIK, umesto onog njegovog potrckala Ognjanovica, koga je postavio za gradonacelnika da mu cuva to mesto,kada je otisao u Beograd i opkusao da glumi pomocnika ministra za saobracaj i infrastrukturu.Ali Beograd nije Zajecar,tamo su malo veci fakiri od naseg Timockog Bucka,pa je Buckasti podvio repic i pobego nazad kuci u Zajecar posle samo mesec dana,da nama ovde u Timockoj krajini prodaje potrosene beogradske trikove koji tamo vise nemaju prodju jer su istroseni i ofucani.A Buca misli da smo mi provincijalci i seljaci pa nam ih ovde prodaje na kilo jer bolje je biti prvi u selu nego zadnji u gradu. Ali od toga nema nista i on se u najkracem roku vraca da vacari i mulja pevaljke i ide pod satre da ugovara i radi tezge,jer je za to jedino esspert,ljubi ga mama, i Aca Lukas.

  2. A prica se da se I Sosa sprema da uradi ISTO ovde u Boru sa svojim odbornicima,i imamo njih dvoju ponovo zajedno u istim budjavim i prevarantskim pricama o borbi za Timocku krajinu, razvoju regiona itd. Falice im malo samo Nicic i Dinkic,ali vec ce da se nekako snadju i bez njih.stari su oni preletci.

  3. Auuuuuu,stvari od sinoc i danas pre podne postaju sve interesantnije i Sole vec siri mocna krila,kao renovirani Feniks na Domu, i krece u najnoviji i ko zna koji po redu prelet ka Zajecaru,u narucje Bucka Krmenadle.

  4. Kako je tiho ušao u SNS 2012. trebao je tako nečujno i da izađe, ako mu ne odgovara. Njegova buka buči na njega. Na izbore je učao kao lider za Istočnu Srbiju sa prof Dragišićem. Kada je izašao iz ”Pokreta radnika i seljaka“ i kako je došao do Tome Nikolića na proslavi, mnogima je čudno. A sada, je nevinašće i pošten stvor. Kao političar najbolje se pokazao u Boru, a zatim i u Zaječaru.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here