Saša Mirković prebačen u bolnicu

2
99

Saša Mirković, bivši predsednik Skupštine Grada Zaječara i narodni poslanik u prethodnom sazivu, prebačen je u bolnicu zbog srčanih smetnji. On je započeo štrajk glađu jer je prošlog ponedeljka priveden zbog navodnih malerzacija sa budžetom Zaječara.

Foto: Bor030 arhiva

Prema informacijama koje su mediji preneli, Mirković je pod snažnom policijskom pratnjom prebačen iz pritvorske jedinice na odeljenje kardiologije zaječarske bolnice.

Podsetimo, policija je prošlog ponedeljka uhapsila Mirkovića i njegovu saradnicu M. T. zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja oštetivši budžet Grada Zaječara za skoro 14 miliona dinara.

(Bor030 / agencije)2 KOMENTARA

  1. Proverena taktika taj strajk gladju- pali u 90 posto slucajeva i kod naroda izaziva empatiju , glad je nesto cega se svi plase . Evo setite se Tome stiropora i njegovih stiropor demonstranata . Bio bi mozda jedini Srbin koji ne bi pojo jaje za Uskrs . Ali ga je pojo na kraju i mi brzo kaznili shoku Tadicija za to sto je Toma gladan bio . Siguran sam da ce ovaj empaticni narod kazniti shoku Vuchicijeve na izborima sto gladan nam je Sashko . Samo da se ne upecaju na foru i glasaju za onog tajkunoida shoku Djilasija .

  2. A kada je krao pare nije mu bilo loše ,odjedanput bolestan,stara fora,posle mu smeta zatvoren prostor i na kraju crkotina će da se izvuče,lopovčina smrdljiva,krao krao pa nema više gde,kome je nešto dobro uradio…

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime