Sastanak čelnih ljudi Bora i Obrenovca: Razmena iskustava o radu sa kineskim investitorima

0
717

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić posetio je gradsku opštinu Obrenovac i sa tamošnjim predsednikom opštine, Miroslavom Čučkovićem razgovarao o saradnji Obrenovca i Bora.

Opština Obrenovac, ističu u Službi za protokol i informisanje Grada Bora, ima iskustva sa kineskim investitorima, što je bio i jedan od aspekata sastanka Milikića i Čučkovića. Naime, u Obrenovcu deluje kineska kompanija “Meita”, što je bio povod za razmenu iskustava između dva čelna čoveka Bora i Obrenovca.

“Za nas je ovo veoma značajan sastanak jer smo uspeli da razmenimo iskustva pre svega u onom delu koji se odnosi na dolazak kompanije “Meita” u Obrenovac, kao i način i saradnju opštine Obrenovac sa tom kompanijom. To isto čeka i nas u Boru, i siguran sam da ćemo u narednom periodu sva ova znanja i iskustva o kojima smo govorili pretočiti u pozitivnu praksu za sve nas”, navodi gradonačelnik Aleksandar Milikić i dodaje da će se  saradnja ove dve sredine  nastaviti i u narednom periodu, “jer Bor i Obrenovac povezuju  značajni investitori koji dolaze iz Kine”.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here