Seminar za trudnice i mame večeras u borskoj biblioteci

Klub beba, trudnica i mama organizuje predavanja pod zajedničkim nazivom „Mama, nisi sama“ u četvrtak, 7. marta od 17 časova u Narodnoj biblioteci u Boru.

Seminare će voditi tim lekara koji će govoriti o svemu što vas zanima u toku trudnoće i nakon porođaja. Govoriće se o razvoju bebe iz meseca u mesec i njenoj ishrani i kada i kako započeti uvođenje nemlečne ishrane. Biće reči o važnosti ginekoloških pregleda i kada redovno nastaviti sa njima, takođe ističu da su u Klubu uveli i specijaliste oblasti fizijatrije, kardiologije,radiologije, psihologije,logopedije i još puno toga novog što će biti predstavljeno članovima u toku ove turneje.

Kako da se nova mama izbori sama sa sobom, kako da pomogne sebi i bebi tada i kako da na najbolji i najpravilniji način prevaziđe postporođajne trenutke?

Na sva ova pitanja, a i šire, možete dobiti odgovore i savete lekara, možete se družiti sa ostalim mamama, razmeniti iskustva i na kraju dobiti i poklone, a možete i vi nekome pokloniti nešto, a oko svega će se, samo za vas, pobrinuti „Klub beba, trudnica i mama“.

Nacionalna kampanja „Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta“ koja ima cilj podrške roditeljima u Srbiji,koji će lakše uz savete,edukaciju,međusobnu podršku te na kraju i konkretnu pomoć,olakšati faze roditeljstva,pokreće udruženje Klub beba trudnica i mama iz Niša i počinje sa realizacijom 24.02. kreće od Zaječara i obilazi 24 grada u Srbiji.