Sin uhapšen zbog droge i oružja, majka zbog napada na načelnika policije

J. I. (1995) iz Majdanpeka uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene radnje.

Foto ilustracija / PixaBay.com

Policija je, takođe, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, uhapsila D.I. (1969), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene radnje.

U saopštenju policije navedeno je da je pretresom stana J.I, pronađeno 56 grama marihuane i pištolj, nakon čega je on doveden u prostorije policije.

Ubrzo je u policiju došla njegova majka D.I. koja se sumnjiči da je tom prilikom verbalno napala načelnika Policijske stanice Majdanpek i udarila ga nogom.

Takođe, njen sin J.I. je počeo je da baca sve sa stolova i krenuo ka načelniku, kako se sumnja, nameravajući da ga udari.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima u Negotinu.