Sinu vezao kaiš oko vrata

1
38

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru udaljili su iz porodičnog doma i zabranili mu da prilazi kući 48 sati četrdesetpetogodišnjem muškarcu iz okoline Boljevca, zbog sumnje da je tukao svog maloletnog sina.

Foto: Bor 030 – arhiva

Policija ga tereti da je svog maloletnog sina tukao  kaišem, štapom, lancem i parčetom creva po nogama, telu i glavi, a zatim mu je kaiš stavio oko vrata i podizao ga od tla.

Protiv njega će, po nalogu osnovnog javnog tužioca, biti podneta krivična prijava za krivično delo nasilje u porodici, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Zaječaru.1 KOMENTAR

  1. gospodine Igore Mitrovicu , odakle ova navala vesti vezanih za agendu tzv nasilja u porodici ciji bi rezultat trebao biti sto manje porodica u Srbiji , a istovremeno potpuno odustajanje od ekonomskih tema tj RTB Bor i li recimo javnog duga Srbije koji je u ovom trenutku nepoznat jer je rezim ukinuo tu stranicu instituta za industrijske odnose.Zbog cega ne pisete o raskolu unutar tzv vladajuce stranke i pokusajima da URS preletaci otmu vlast od Petrovica.Ili slicne teme?

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime