Skijalište na Crnom Vrhu od danas radi

0
42

Skijalište na Crnom Vrhu kod Bora od danas radi. Staza zbog nedovoljne količine snega nije idealna ali iz Borskog turističkog centra kažu da su učinili sve oko njenog uređenja.

crni-vrh-skijanje-2014

Što se staze tiče, dali smo sve od sebe da je uredimo, koliko god smo bili u mogućnosti i koliko god su nam tehnička sredstva to omogućavala. Solidno je, sve je po standardima ali jedino nismo zadovoljni količinom snega. Dvadesetak centimetra snega na stazi bez prethodne podloge nije najbolje ali to ne zavisi od nas, rekao je zamenik direktora Borskog turističkog centra, Milan Šerbula.

Obzirom da je prvi radni dan skijališta u ovoj godini i da nema mnogo snega, iznenađujuće je dobra poseta ljubitelja snga na našoj planinskoj lepotici.

Žičara radi od 10 do 16 h. Cena dnevnog ski-pasa je 300 dinara, a propusnice se mogu kupiti u  lokalu “Koliba” na samom prilasku skijalištu.

Oganizovan je besplatan autobuski prevoz sa polaskom u 9 h ispred Doma kulture. Povratak autobusa sa Crnog vrha je u 16: 30 h. “Bortravel”-ov autobus staje na svim usputnim autobuskom stajalištima prema IV kilometru.

Gorska služba spasavanja i medicinska služba se brinu ukoliko dođe do eventualnih povreda.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime