Škola novinarstva za mlade Borane

1
683

Poslovno udruženje Asocijacije lokalnih i nezavisnih medija „Lokal pres“, u saradnji sa Dojče vele akademijom, organizuje Novinarsku školu za 12 srednjoškolaca iz Bora.

Polaznici ove Novinarske škole sa osnovana novinarstva upoznaće se kroz radionice koje će biti organizovane online, putem platforme Zoom.

Program koji će pohađati 12 srednjoškolaca iz Bora trajaće četiri dana i biće održan tokom vikenda 14. i 15.  i 21. i 22. novembra.

Učešće u programu, koji Poslovno udruženje Asocijacije lokalnih i nezavisnih medija „Lokal pres“ organizuje u saradnji sa Dojče vele akademijom, je besplatno.

Formular za prijavljivanje možete pronaći na OVOM linku, a prijavljivanje traje do 8. novembra.

“Novinarska škola“ se, inače, organizuje u okviru projekta „Young Media“ koji zajednički sprovode Poslovno udruženje asocijacije lokalnih i nezavisnih medija Lokal pres i Dojče vele akademija.

Za sve informacije možete se obratiti na i na e-mail [email protected] ili putem telefona 034/362 871.

1 KOMENTAR

  1. 😀Super. Ali prvo decu naucite sta je CENZURA.
    Pa ih drugo nauckte sta je AUTOCENZURA. Trece ih naucite sta je REALNOST. Kao cetvrto ih naucite sta je ,,KORIDOR ZIVOTA,, celog ovog demografski,ekonomski ,socijalno
    IZDISUCEG regiona Istocne Srbije, Multimodalni saobracajni koridor -Istok(Crnomorskii koridor).Naucite ih da sabiraju 1. ,2.+3.+4. …i nemojte im tu
    pricati neke daleke ,daleke bajke ….😀😀😀 Jer oni zive u GRADU Boru….
    I ZATO ta deca moraju da NAUCE i znaju : Slobodni mediji su CETVRTI STUB svake demokratije. …I to je sve sto im sada treba…. Pozz.iz🚞

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime