Smanjen intenzitet grejanja u Boru zbog nestanka struje u Toplani

1
998

Intenzitet grejanja u Boru je od jutros smanjen zbog tehničkih problema povezanim sa nestankom struje u Toplani, u ovom preduzeću kažu da se uskoro očekuje normalizacija u isporuci toplotne energije korisnicima.

Saopštenje JKP “Toplana Bor” prenosimo u celosti:

Zbog tehničkih problema u proizvodnom delu toplane, do kojih je došlo zbog nestanka električne energije, trenutno je izbacio jedan od kotlova tj. kotao VK-1, tako da je smanjen intenzitet isporuke toplotne energije prema gradu.

Brzom intervencijom radnika toplane radovi na saniranju tehničkog problema su u najkraćem roku završeni. Temperatura kotla je u porastu i sada je u toku stabilizacija sistema i uspostavlje normalizacije u isporuci toplotne energije, koja se očekuje u narednom satu.

Toplana na zalihama ima dovoljne količine uglja tako da se isporuka toplotne energije za grejanje nastavlja uobičajnom dinamikom.

Zahvaljujemo se korisnicima na strpljenju i razumevanju.

1 KOMENTAR

  1. Ne znam sta da kazem em je minus napolju ,em je sneg ,em je hladno u stanu,a deru nas do mile koze sa grejanjem .III uvek imaju neko opravdanje ,ljudi hladno je sredite to vec jednom nasta ovo lici i pojacajte grejanje.policijski cas u hladnom stanu,nema lepseg

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime