“Smešna bajka” nasmejala publiku u Boru [VIDEO]

0
205

Novi pozorišni komad Dramskog studija borskog Centra za kulturu rađen je po tekstu Tode Nikoletića, a govori o zgodama i nezgodama u jednom dalekom kraljevstvu.

Foto: Centar za kulturu Bor

Mladi borski glumci su na ovom pozorišnom komadu intenzivno radili manje od mesec dana, ali su uspeli da savladaju ceo tekst i da svojom brilijantnom izvedbom očaraju publiku u kojoj su bili mnogi borski mališani, ali i njihovi roditelji. Glumci imaju jako lepo iskustvo sa premijere.

“Glumim kraljicu u predstavi. Moj lik je mnogo zahtevan i potrebno je bilo mnbogo truda, ali smo radili punom parom. Kada se radi nešto što se voli, onda ništa nije teško”, kaže glumica Mia Radović.

“Ja sam glumio Peru Ložača, koji na kraju predstave otkriva da je princ, uloga je jako zanimljiva i predstava je jako lepa. Do sada sam glumio u pet predstava, ali planiram i dalje da se bavim glumom”, kaže Mateja Mergl.

“Moj lik je princeza Petruška, koja je veoma razmažena, dobra je, ali mnogo plače i traži priliku za udaju. Predstava je bila previše zahtevna, ali je sve išlo kako treba. Od ovoga neću odustati i uskoro me gledajte u novim predstavama”, kaže mlada glumica Magdalena Milojković.

Foto: Centar za kulturu Bor

Članovi Dečijeg dramskog studija imaju punu podršku Simonide Gavriić, za koju mališani kažu da je njihova učiteljica glume i koja brine da sve i prilikom proba, ali i tokom premijere, bude kako treba.

“Ja sam prijatno iznenađena da smo uspeli da napunimo salu, iako je bilo još događaja u gradu. Mi očito već sada imamo svoju vernu publiku koja nas prati i koja kaže da je večeras uživala. Uspeli smo da nasmejemo publiku i da pružimo puno pozitivne energije”, kaže Simonida Gavrić iz borskog Centra za kulturu.

U novoj 2018. godini očekuju se novi pozorišni komadi i reprize, tako da će publika uživati i dalje u glumačkim bravurama članova ovog Dramskog studija, koje je nedavno obeležilo pet godina postojanja i rada.POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime