SNS: Od četvrtka svakog dana biće organizovani prijemi građana u prostorijama stranke u Boru

Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) doneo je odluku o tome da se u narednom periodu formira Narodni pokret za Srbiju, sa idejom da se svi sugrađani koji imaju volju i želju, bez obzira na stranačku pripadnost, uključe u borbu za Srbiju, rečeno je na konferenciji za medije Gradskog odbora SNS u Boru.

U narednom periodu SNS će, prema rečima poverenika Gradskog odbora Aleksandra Milikića, približiti svoj rad sugrađanima i tim povodom će svakog dana biti organizovani prijemi građana u prostorijama stranke u Boru .

„Glavni odbor SNS doneo je i zaključke o tome da svi građani koji imaju volju i želju, bez obzira na stranačku pripadnost, treba da se uključe u borbu za Srbiju, politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, danas kada se sa svih strana, i sa Istoka i sa Zapada, vode velike borbe. Zato nam treba jedinstvo, sloga i ljudi, kako bismo svi zajedno donosili odluke i brunuli i vodili računa o budućnosti Srbije”, naglašava Milikić.

Od četvrtka, dodaje on, svakog radnog dana od 15 do 16 časova, svi sugrađani koji žele da razgovaraju o radu Srpske napredne stranke, o svim idejama, predlozima, sugestijama ili kritikama, mogu da dođu u prostorije SNS u Boru.

Subotom i nedeljom prijemi će biti organizovani od 10 do 11 sati, a stranka će raditi celog dana.

Broj telefona na koji građani Bora mogu da potraže informacije je 030 421 275.